A Tinder nőtípusok

2018. július 13. - Dr.Heart

womanselfie.jpg

Pár hetes kalandozás a Tinderen és remek keresztmetszetet kaphatunk az itteni nőkről (nyilván a férfiakról is, de én csak a magam oldaláról tudok nyilatkozni). Az online térben ugyan mások vagyunk, mint a valóságban, de érdemes elgondolkodni rajta, hogy az utcán is ugyanezekkel a nőkkel találkozhatsz. A legnagyobb fenntartás, amivel a Tindert kezelni kell, hogy nagy valószínűséggel sokan csak szórakozni vannak fent. Nincs tétje a húzogatásnak, itt anélkül lehet önbizalmat növelni, hogy egy büdös szót váltanánk bárkivel is. Jöjjön pár kiemelt nőtípus a jól ismert párkereső appból, a teljesség igénye nélkül! Aki egyszer is kipróbálta már az alkalmazást, tuti talákozott már valamelyikkel.

A műpicsa

Először még külön akartam választani, hogy budapesti és vidéki műpicsa. De aztán rájöttem, hogy 2018 van, legyünk már trendik és ne csináljunk megkülönböztetést! A műpicsa az mindenhol műpicsa, csak a fővárosban több helyen lehet kajás, meg bulikában picsagatyában pózolós anyagot létrehozni instára. A műpicsát ezekről könnyen fel lehet ismerni, na meg a 26 ugyanolyan fejtartással készült szelfi, megspékelve néhány, szigorúan a telefonra nézős tükrössel. Nem baj, megvan az ő célcsoportjuk is, illetve ők maguk is célcsoportja néhány férfinak.

Újkori ezo-lány

Az ilyen ezo meg spiri nőkből talán ma már kevesebb van, mint 10 évvel ezelőtt, mert ma már kemény, tökös nőnek kell lenni, aki horoszkópelemzés helyett kalóriákat számol, ásványos karkötők helyett lépésszámlálót hord és batikolás helyett autót szerel, meg motorozik. Ez van, na, változott a világ. Nem is tudom, melyiknek örüljek jobban, hogy spiri nőből lett kevesebb, vagy faszt növesztett nőből több. A lényeg, hogy elvétve még felbukkan egy-egy ezen a platformon is, de nagyon ritkák.

 

Huszonéves piercinges

Ők azokra a lányokra hasonlítanak, akiket az én időmben még punkoknak hívtunk, de ez már rég nem az és nem arról szól. Tinderen belőlük is meglepően kevés van, 20-30 húzásból talán ha egy színeshajú-piercinges akad. Valószínűleg ők sem itt ismerkednek, hiszen a rockfesztiválok még mindig jobb helyszínek erre, mint ez az app, ahol a műpicsák és a későbbiekben tárgyalt kategóriák az uralkodóak. De azért egy potya éjszaka összejöhet, plána ha az a cél és a kereslet találkozik a kínálattal.

Gym addict

Ez a csoport lehetne akár alváltozata is bármelyik itt felsoroltnak, vagy hívhatnánk Spartan Racernek is, utalva a szépruhás, borral pózolós képek között felbukkanó egyetlen, sárban dagonyázós, érmet foggal harapdálósra, ami azon a bizonyos versenyen készült, hogy lám, én megcsináltam, mert kemény vagyok. A gym addictnak biztos, hogy van egy vagy több edzőtermes képe, jobb esetben épp gyakorlat közben készült, rosszabb esetben az öltözőben a tükör előtt feszítős (lásd nők fasznövesztése). Na tőlük biztosan nem kapsz túladagolást a női energiákból, hiszen már ők maguk sem tudják mi az. Ellenben jó választás lehet, ha sportolni vágysz. LehetNE, azonban náluk is igaz a hasonló a hasonlót vonzza elv, tehát ha nem rendelkezel hasonló adottságokkal és érdeklődéssel, akkor nem rúgsz ketlebellbe...akarom mondani, labdába.

Az absztinens

Ez a típus is, akárcsak az előzőekben tárgyalt gym addict, is lehetne bármelyiknek altípusa. Az absztinens olyan nő, aki nem kávézik, nem fogyaszt alkoholt, nem dohányzik. Ezt még megfejelheti azzal, hogy nem eszik húst, de az már egy másik kategória lenne. Az absztinens nővel soha nem fogsz romantikus séták közben rozéfröccsöt szopogatni a Balatonparton, nem fogsz semelyik trendi barista caféban moonson malabart ízlelgetni és elképzelhető, hogy a kedvenc steakhouse-od is hidegen hagyja majd.

A kutya

Direkt nem azt írtam, hogy "a kutyás", mert az ember kedvenc négylábúja lassan már minden szingli nőnél férfipótló alaptartozék. Ez az a nő, akinek az egyik fotója csak a kutyát ábrázolja vagy akinek tuti van olyan képe, ahol egy nála kétszer nagyobb bullmasztiff-fej foglalja el az egész képet és valahol a jobb alsó sarokban, félig összenyomottan egy női fej kandikál. Mivel én nem egy 80 kilós kutyával szeretnék párkapcsolatot, ezért instant balra.

Anya vagyok

Ők azok, akik legalább veszik a fáradságot és leírják a bemutatkozóban, hogy nekik már van gyermekük és nem akkor derül ki, amikor már fél órája csetelünk, hogy ja, hát van itt még valami, amit tudnod kéne. Vagy amikor a "Mi lesz a program" kérdésre a válasz, hogy "Megyünk a kislányommal ide és ide". Hoppá, nem ezzel kellett volna kezdeni? Tudom én, hogy a csúnya nők mellett a legnehezebb az egyedülálló anyukáknak párt találni, de talán korrektebb lenne a tényt a tudomásunkra hozni és akkor nem lenne a zsákbamacska tipikus esete. Az a férfi, akit ez nem zavar, vagy netán egyedülálló apuka, még lehet, hogy értékelni is fogja a dolgot.

Az időhiányos

Ez az a nő, amelyik soha nem ér rá, így soha nem is fogsz vele randizni. Mindig van valami program, elfoglaltság, történés. "Á, ne viccelj, este 7-ig dolgozom, el vagyunk havazva. Negyedéves zárás van. Otthon is még este 11-ig exceleztem. Hétvége? Ja, akkor kiugrunk a Lupa-szigetre barátnőkkel, tudod, kell a lazulás. Amúgy hetente négyszer járok edzeni, tizenkétszer nyelviskolába. Jövő hétvégén meg megyünk ősökkel Horvátba nyolc hétre. Esetleg utána ráérek." Keresnéd a kapcsolódási pontot, hogy te hol férsz be ebbe az életbe, de aztán rájössz, hogy mivel te nem tartózkodsz ezeken a helyeken, nem fog sikerülni.

A hazatérő

Ez az egyik kedvencem. A hazatérő az a nő, aki több éves külföldi tartózkodás után rájön, hogy új életet akar kezdeni, esetleg a pár év nyugati élettel együtt a több éves kapcsolatát is hátrahagyta és csak "előre néz, építkezni akar". Ennek egyik első lépése, hogy felrakja a Tindert a telefonra. Bumm.

A kozmopolita high-lifer

Nála a hat képből öt külföldön készült. Taj Mahal, Dubai, Maldív-szigetek. Ő már bejárta a fél világot, Erasmussal kezdte és azóta folytatja. Reggeli Rómában, kirándulás a Grand Canyonban. Neki már a romantikus séta a belvárosban nem opció. Az utazásokra már ő maga keresi meg a pénzt, az iskolánál tuti külföldi oktatási intézmény van kiírva, a foglalkozáshoz pedig vagy egy jól csengő pozíció, vagy freelance divattervező.

Az újkori nő

Végezetül jöjjön az újkori nő, az igazi 2018 woman. Ő mindig ír valami bemutatkozó szöveget, amiben kategorikusan kijelenti, hogy ő kit nem keres, huszonhat ikonnal jelzi, hogy mire lehet számítani, ha vele kezdünk. Neki elege van már a férfiakból, tudja, mit akar. A testmagasság kiírása és a nemdohányzó ikon alaptartozék. Hozzá opcionálisan jöhet kultúra, kávé, bor. Azt hihetnéd, hogy őt keresed, de aztán rájössz, hogy esze ágában sincs párkapcsolatban élni. Az olyan idejét múlt dolog, nem? Ma már önmagunkat kell megcsinálni.

Szóval azt javaslom mindenkinek, hogy élni kell, kimenni az utcára, társaságba, ismerkedni munkahelyen vagy akárhol a valóságban, mert az igazi úgyis akkor és ott fog szembejönni, ahol nem is számítunk rá, nem pedig egy önbizalomnövelő, eredetileg egyéjszakás kalandok könnyű szerzésére szakosodott alkalmazásban.

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfisziv.blog.hu/api/trackback/id/tr10014110923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erkölcsi hulla 2019.06.21. 11:09:53

Keresi az útját = ez elkövetkezendő pár évben annyian dugják meg tineren, hogy már a nagyságrendet sem tudja majd megtippelni magának, persze mindenkinek azt fogja hazudni hogy alig látott faszt
süti beállítások módosítása