Hogyan kerüld el, hogy egy férfi féltékeny legyen

2023. március 30. - Dr.Heart

lovers_jealous.jpg

Először is, ne adj rá okot :) könnyű mondani, igaz?

Korábbi kalandjaim során, de mostanában is szembesültem azzal, hogy egyes nők meg sem próbálják még csak a féltékenység csíráját sem elfojtani. Mondhatnánk, hogy egy kapcsolatban, ahol tökéletes a bizalom, ott a féltékenység fel sem merülhet, de egyrészt tökéletes bizalom nincs, másrészt az ördög nem alszik. Na meg a részletekben rejlik. Összegyűjtöttem, hogy mik azok a dolgok, amiket ne tegyél, mert valószínűleg hozzám hasonlóan más is ugrik rá:

- Ne dícsérj feltűnően olyan embereket a közös ismeretségi körötökből (barátok, kollegák), akik potenciális célpontjaid lehetnének, ha nem lenne a párod
- Ne hívd fel a férfi figyelmét a hiányosságaira oly módon, hogy más férfiakhoz hasonlítod őket. Ha mégis úgy döntesz, hogy közlöd vele, ami nem tetszik benne, akkor csomagold be.
- Ne flörtölj nyíltan másokkal a jelenlétében (sőt, egyáltalán ne flörtölj, ha ő is ott van)
- Ne titkolózz, hogy merre voltál, hacsak nem ajándékot vettél neki, vagy valamilyen más meglepetést készítettél elő
- Ne járj minden hétvégén a barátnőiddel bulizni, vagy ha 40 fölött is még ez a lételemed, akkor legalább tudjon róla a másik fél, hogy hol vagy
- Ne rejtegesd a telefonod, amikor chatelsz, hacsak nem a korábban említett meglepetést készíted elő
- Ne találkozgass az exeiddel, főleg ne kérj tőlük segítséget. A legmegalázóbb, amit a kedveseddel tehetsz.
- Kommunikálj nyíltan és egyenesen

Vagy ha már abszolút úgy látod, hogy a párod az nem a megfelelő ember, akkor hagyd ott korrekt módon. Ne játszmázz, ne rejtegess semmit.

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfisziv.blog.hu/api/trackback/id/tr3218082492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Neytiri1 2023.04.03. 15:10:59

Március 31-ei posztodból: "A másik kihívó, flörtöl (sajnos mindenkivel), de nem akar otthon lenni, nem akar nyugodt körülményeket maga körül. Folyamatosan pezseg, folyamatosan igényli, hogy történjen körülötte valami, akár galiba is."
A legtöbb jól sikerült párkapcsolat és házasság a környezetemben olyan kapcsolat, ahol a másik csoport jegyeivel is bírnak."

Vagyis kicsit úgy néz ki, hogy azért ez a tüzes, flörtölős típus is legyen meg a házias, család centrikus nő mellett, hiszen akkor tökéletes.
Na de a mostani poszt meg arról szól, ugyebár, hogy ne adjon okot a férfi féltékenységére.
Most akkor...
süti beállítások módosítása