Miért ne kezdj önbizalomhiányos nővel, ha normális férfi vagy?

2018. július 01. - Dr.Heart

female-1031584_1920.jpg

Manapság is sok az önbizalomhiányos nő, amit az eltorzult világkép, a média és a társkeresőkön faszos képeket küldözgető "férfiak" csak még jobban felerősítenek.
Csábító önbizalomhiányos nővel kezdeni: normális életviteled és világlátásod hamar rabul ejti, az őszinte bókok megnyitják az utat a szív (és az átnedvesedett bugyi) felé. Egymást érik a programok, a nő megszépül, visszanyeri régi formáját, ismét nőnek érezheti magát valaki mellett.
Aztán elindul egy folyamat. Már nem leszel elég jó, kiderül, hogy bizony te is ember vagy, vannak hibáid, ahogy mindenkinek. Ez már nem annyira pálya. A legritkább esetben veled van a baj: ha valaki önmagával sincs tisztában, akkor az elvárásai is zavarosak lesznek.
A dolog vége pedig legtöbbször az, hogy az önbizalomhiányos nő, aki melletted nyeri vissza régi fényét, lelép, mert rájön, hogy az új énjéhez mégsem vagy elég jó és persze valójában nem téged keres. Te csak arra voltál jó, hogy rátaláljon vagy visszataláljon az útra, de a feladatod itt véget is ért.

A másik véglet sem jobb, az önbizalomtól duzzadó, férfias jellemzőket magára öltő nőtől is óvakodjunk! Az egészséges értékrend, az érett gondolkodás nem játszmázik, nem taktikázik, nem használ ki, hanem előre mutat, építkezik, objektív és realista.

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfisziv.blog.hu/api/trackback/id/tr5614085645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kímélj ha kérhetem köszcsi (törölt) 2019.06.15. 09:30:41

:D ha lesz időm kifejtem én hogyan látom.
Viccnek rossz az biztos, szóval ezt most "komolyan" (már aki) kéne venni.

Kímélj ha kérhetem köszcsi (törölt) 2019.06.15. 13:49:11

Végülis mindegy. Az igénytelenség igénytelenség marad akkor is, ha valaki különös gonddal szemezget, válogat a csokissütik közé rejtett cukrozott SZ. között.
süti beállítások módosítása